zoeken

Het laatste nieuws van
Progressief Beek

Het laatste nieuws

Oplossing kruispunt Wolfeynde

donderdag 5 december 2013

De gemeente Beek gaat voor 20.000 euro de software van de stoplichten op het kruispunt Wolfeynde vernieuwen. Daarmee moet vanaf maart 2014 een einde komen aan de al jaren durende verkeersproblemen op de kruising.

Lees meer

Maastricht Aachen Airport van cruciaal belang

zondag 1 december 2013

“Het is absoluut cruciaal dat luchthaven Maastricht Aachen Airport blijft bestaan.” Dat zegt onze burgemeester Ralf Krewinkel op L1. Volgens Krewinkel is het vliegveld zeer belangrijk voor de werkgelegenheid en de bereikbaarheid van de regio.

Lees meer

Progressief Beek feliciteert Guido Veugen en Pascal Vroonen!

woensdag 27 november 2013

Gisteravond heeft burgemeester Ralf Krewinkel Guido Veugen van Slagerij Veugen uitgeroepen tot Beekse ondernemer van het jaar 2013 tijdens een netwerkavond voor ondernemers in uitgaanscentrum Mondial.

Lees meer

Prins Mauritslaan in Beek officieel heropend

maandag 25 november 2013

Zaterdag 23 november is voor Progressief Beek een belangrijk dag geworden. Naast de tweede plantdag van het Levensbomenbos, heeft Progressief Beek wethouder Jan Bijen - onder begeleiding van niemand minder dan Sint Nicolaas en zijn Pieten - de Prins Mauritslaan in Beek officieel heropend.

Lees meer

Tweede plantdag Levensbomenbos groot succes

zaterdag 23 november 2013

Het Levensbomenbos staat vol! Na de tweede plantdag die vandaag plaatsvond zijn er opnieuw 250 bomen gepland op deze bijzondere locatie bij het Kelmonderbos. De bomen zijn geadopteerd en geplant door inwoners, bedrijven of verenigingen ter ere van een bijzondere gelegenheid, bijvoorbeeld een geboort…

Lees meer