zoeken

Het laatste nieuws van
Progressief Beek

Het laatste nieuws

Jongerencampagne gemeente Beek van start

maandag 27 januari 2014

Zaterdag 25 januari jl. heeft burgemeester Ralf Krewinkel samen met een aantal Beekse jongeren de aftrap gegeven voor een campagne om jongeren te stimuleren te gaan stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart a.s.

Lees meer

Democratisch proces: decentralisatie jeugdzorg

zondag 26 januari 2014

Op 23 januari nam de raad van Beek een besluit over het ‘Transitiearrangement decentralisatie jeugdzorg’, dat is opgesteld door de gezamenlijke Zuid-Limburgse gemeenten. Waar ging dat over? De totale jeugdzorg wordt vanaf 2015 overgedragen van het rijk naar de gemeenten. Het is één van de drie grote…

Lees meer

Marktkraam januari: Houd het vliegveld open!

zaterdag 25 januari 2014

Vanochtend was Progressief Beek opnieuw zichtbaar met haar marktkraam op de markt in Beek. Bekenaren konden reageren op de stelling 'De luchthaven moet behouden worden!'. Een ruime meerderheid was voor. We spraken ook enkele tegenstanders die vinden dat er genoeg geld is geïnvesteerd.

Lees meer

Werkzaamheden Keutelbeek gaan beginnen

zaterdag 25 januari 2014

Na jaren van voorbereidingen door de gemeente Beek en Waterschap Roer en Overmaas in nauwe samenspraak met belanghebbenden, gaan de werkzaamheden ten behoeve van de ontkluizing van de Keutelbeek fase 1a (vanaf de Gundelfingenstraat, via de Brugstraat, Achter de Beek naar de Luciastraat) vanaf maanda…

Lees meer

Beschadigd en beschaamd

vrijdag 24 januari 2014

De klap kon niet harder zijn dan die waarmee CDA-raadslid Hodzelmans (mede namens Senioren Belang Beek) in de raadsvergadering van 23 januari de deur dichtgooide naar het college en de coalitie. Aan de orde was de evaluatie van vier jaar collegebeleid.

Lees meer