zoeken

Het laatste nieuws van
Progressief Beek

Het laatste nieuws

Schrijf mee aan de Beekse geschiedenis

donderdag 16 januari 2014

Binnenkort zal een gloednieuwe website worden gelanceerd over de rijke geschiedenis van Beek. Niet alleen wordt daarmee de informatie over de Beekse historie voor iedereen beschikbaar, bovendien kunnen alle Beekenaren die dat willen ook zelf meewerken aan vullen van de website!

Lees meer

Samenwerking kost democratie?

dinsdag 14 januari 2014

De gemeenteraadsfractie van Progressief Beek maakt zich ernstig zorgen over de toekomst van het democratisch stelsel in Nederland. In een ingezonden brief naar Dagblad De Limburger / Limburgs Dagblad geven Herman van Rens (fractievoorzitter), Josee Sobczak-Wehrung en Charles Willems hun mening.

Lees meer

Plan Hennekenshof van de baan

zaterdag 11 januari 2014

De bouw van 24 verpleegunits en 34 zorgappartementen in de voormalige sigarenfabriek Hennekens in Beek gaat niet door. Het markant gebouw dat op de hoek van de Stationsstraat en Wolfeynde ligt, had nadrukkelijk de belangstelling van diverse zorgpartners.

Lees meer

Stan Nijsten te gast bij Rondje Politiek

woensdag 8 januari 2014

Maandag 23 december was lijsttrekker Stan Nijsten te gast bij Rondje Politiek, het programma van Streekomroep Start dat wekelijks vooruitblikt op de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. In de eerste week van het nieuwe jaar werd de aflevering met Stan uitgezonden.

Lees meer

Geen verdere ontgronding Spaubeekse groeve

dinsdag 24 december 2013

Reeds geruime tijd ligt de Groeve Spaubeek er stil en verlaten bij. Ondertussen is het een ideaal wandelgebied geworden. De exploitant heeft medio 2013 bij de provincie een vergunning aangevraagd om de ontgronding verder op te pakken.

Lees meer