zoeken

Het laatste nieuws van
Progressief Beek

Het laatste nieuws

Plan Hennekenshof van de baan

zaterdag 11 januari 2014

De bouw van 24 verpleegunits en 34 zorgappartementen in de voormalige sigarenfabriek Hennekens in Beek gaat niet door. Het markant gebouw dat op de hoek van de Stationsstraat en Wolfeynde ligt, had nadrukkelijk de belangstelling van diverse zorgpartners.

Lees meer

Stan Nijsten te gast bij Rondje Politiek

woensdag 8 januari 2014

Maandag 23 december was lijsttrekker Stan Nijsten te gast bij Rondje Politiek, het programma van Streekomroep Start dat wekelijks vooruitblikt op de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. In de eerste week van het nieuwe jaar werd de aflevering met Stan uitgezonden.

Lees meer

Geen verdere ontgronding Spaubeekse groeve

dinsdag 24 december 2013

Reeds geruime tijd ligt de Groeve Spaubeek er stil en verlaten bij. Ondertussen is het een ideaal wandelgebied geworden. De exploitant heeft medio 2013 bij de provincie een vergunning aangevraagd om de ontgronding verder op te pakken.

Lees meer

Resultaten ‘Analyse hybride groep Genhout’ bekend

zaterdag 21 december 2013

“Op basis van de huidige plannen voor de hybride groep en de enquêteresultaten is de conclusie dat de haalbaarheid en een structureel kostendekkende exploitatie van de huidige opzet zeer twijfelachtig is.”. Dat is de eindconclusie van het onderzoek ‘Analyse hybride groep Genhout’ van Buitenhek Manag…

Lees meer

Marktkraam december: Beek is tevreden

zaterdag 21 december 2013

Vanochtend was Progressief Beek opnieuw zichtbaar met haar marktkraam op de markt in Beek. Waar er normaal naar de mening over een stelling wordt gevraagd, kregen Bekenaren vandaag de kans om hun kerstwens voor 2014 te doen.

Lees meer