zoeken

Het laatste nieuws van
Progressief Beek

Het laatste nieuws

Werkzaamheden Keutelbeek gaan beginnen

zaterdag 25 januari 2014

Na jaren van voorbereidingen door de gemeente Beek en Waterschap Roer en Overmaas in nauwe samenspraak met belanghebbenden, gaan de werkzaamheden ten behoeve van de ontkluizing van de Keutelbeek fase 1a (vanaf de Gundelfingenstraat, via de Brugstraat, Achter de Beek naar de Luciastraat) vanaf maanda…

Lees meer

Beschadigd en beschaamd

vrijdag 24 januari 2014

De klap kon niet harder zijn dan die waarmee CDA-raadslid Hodzelmans (mede namens Senioren Belang Beek) in de raadsvergadering van 23 januari de deur dichtgooide naar het college en de coalitie. Aan de orde was de evaluatie van vier jaar collegebeleid.

Lees meer

Schrijf mee aan de Beekse geschiedenis

donderdag 16 januari 2014

Binnenkort zal een gloednieuwe website worden gelanceerd over de rijke geschiedenis van Beek. Niet alleen wordt daarmee de informatie over de Beekse historie voor iedereen beschikbaar, bovendien kunnen alle Beekenaren die dat willen ook zelf meewerken aan vullen van de website!

Lees meer

Samenwerking kost democratie?

dinsdag 14 januari 2014

De gemeenteraadsfractie van Progressief Beek maakt zich ernstig zorgen over de toekomst van het democratisch stelsel in Nederland. In een ingezonden brief naar Dagblad De Limburger / Limburgs Dagblad geven Herman van Rens (fractievoorzitter), Josee Sobczak-Wehrung en Charles Willems hun mening.

Lees meer

Plan Hennekenshof van de baan

zaterdag 11 januari 2014

De bouw van 24 verpleegunits en 34 zorgappartementen in de voormalige sigarenfabriek Hennekens in Beek gaat niet door. Het markant gebouw dat op de hoek van de Stationsstraat en Wolfeynde ligt, had nadrukkelijk de belangstelling van diverse zorgpartners.

Lees meer