zoeken

Het laatste nieuws van
Progressief Beek

Het laatste nieuws

Coalitie met BBB-NDB in de maak

zondag 6 april 2014

De komende weken gaan BBB-NDB en Progressief Beek werken aan een coalitieakkoord. Dat heeft informateur Thijs van Es (BBB-NDB) vanavond bekend gemaakt in de Limburgse media. De twee partijen hebben 10 van de 17 zetels in de Beekse gemeenteraad en daarmee de meerderheid.

Lees meer

OBS De Kring vrijwel zeker naar Genhout

vrijdag 4 april 2014

De verplaatsing van de openbare basisschool De Kring uit Beek naar het gebouw van de St. Hubertusschool in Genhout lijkt zo goed als zeker. Uit een onlangs gehouden onderzoek onder ouders in Beek en Genhout blijkt dat OBS De Kring in Genhout op 192 aanmeldingen kan rekenen.

Lees meer

Goed nieuws voor Maastricht Aachen Airport

maandag 31 maart 2014

De gemeente Beek is verheugd over het feit dat Gedeputeerde Staten van Limburg hebben besloten om de luchthaven Maastricht Aachen Airport te behouden. Hiermee worden ruim 1.500 arbeidsplaatsen veilig gesteld. Dit bleek uit de extra Raadsinformatiebijeenkomst van vanavond.

Lees meer

Gemeenteraadsleden geïnstalleerd

vrijdag 28 maart 2014

Gisterenavond zijn de vier gemeenteraadsleden van Progressief Beek geïnstalleerd door burgemeester Ralf Krewinkel. Charles Willems (fractievoorzitter), Stan Nijsten (plaatsvervangend fractievoorzitter), Herman van Rens en Dany Pirson vertegenwoordigen vanaf nu het Beekse progressieve geluid in de ra…

Lees meer

Kiezers bedankt!

donderdag 20 maart 2014

Alle 24 kandidaten, leden en ondersteuners van de campagne van Progressief Beek willen alle kiezers bedanken voor hun vertrouwen in onze kandidaten en ons partijprogramma. Progressief Beek is trots en gaat vol goede moed de coalitieonderhandelingen en raadsperiode in.

Lees meer