zoeken

Het laatste nieuws van
Progressief Beek

Het laatste nieuws

Uitslagen Gemeenteraadsverkiezingen 2014

donderdag 20 maart 2014

De voorlopige einduitslagen van de Gemeenteraadsverkiezingen zijn bekend. Progressief Beek behaalde gisteren 1.843 stemmen. 145 meer dan in 2010. Daarmee is Progressief Beek ook in de komende periode weer met 4 raadsleden vertegenwoordigd in de gemeenteraad.

Lees meer

Fantastisch resultaat zet kroon op hard werken

donderdag 20 maart 2014

Tijdens de Uitslagenavond van de gemeenteraadsverkiezingen 2014 werd gisterenavond betekent dat Progressief Beek met 145 stemmen meer dan in 2010 haar 4 raadszetels behoudt. Een fantastisch resultaat dat de kroon op het harde werken van de afgelopen weken (campagne) en jaren (gemeentebestuur) zet.

Lees meer

Realisatie Sportlandgoed De Haamen officieel van start

dinsdag 18 maart 2014

Op zaterdag 15 maart jl. heeft wethouder Maurice Wierikx van de gemeente Beek het officiële startsein gegeven voor de realisatie van Sportlandgoed De Haamen. De werkzaamheden bestaan in grote lijnen uit de aanleg van de nieuwe honk- en softbalvelden, atletiekbaan, kunstgras- en natuurgras voetbalvel…

Lees meer

Uitslagen verkiezingen op Streekomroep Start

maandag 17 maart 2014

Streekomroep Start doet woensdag 19 maart rechtstreeks verslag op TV van het bekend maken van de verkiezingsuitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen in Beek en Sittard-Geleen.

Lees meer

Kindante: voor meivakantie duidelijkheid

dinsdag 4 maart 2014

Voor de meivakantie 2014 geeft Stichting Kindante ouders in de gemeente Beek duidelijkheid over het draagvlak dat er al dan niet bestaat om kinderen van OBS De Kring per 1 augustus 2015 in Genhout naar school te laten gaan. Dat laat Yvon Prince (bestuursvoorzitter) van Kindante weten in een nieuwsbr…

Lees meer