zoeken

Het laatste nieuws van
Progressief Beek

Stan Nijsten lijsttrekker Progressief Beek

dinsdag 1 oktober 2013

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Progressief Beek is Stan Nijsten gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Met Nijsten (23) heeft Progressief Beek een jonge en energieke lijsttrekker en kiest de partij voor vernieuwing. Nijsten volgt Jan Bijen op, die momenteel in zijn tweede periode als wethouder actief is.

Nijsten, woonachtig in de Beekse wijk Proosdijveld, komt uit een politieke familie. Zijn grootvader en oom gingen hem voor als gemeenteraadsleden. Nijsten werkt als Accountmanager voor het communicatiebureau P&P Company. Daarnaast is hij als bestuurslid en organisator van evenementen betrokken bij het verenigingsleven. 

Trots
Nijsten: “Beek is een prachtige gemeente. Mede door geweldig werk van Progressief Beek als coalitiepartij werden de afgelopen jaren tal van initiatieven ontwikkeld en projecten succesvol tot stand gebracht. Daarbij zorgde de coalitie ervoor dat de Beekse financiën tot de meest gezonde van Nederland behoren. Ik ben dan ook oprecht trots op onze gemeente en het aandeel van onze partij.” 

Komende raadsperiode
“De komende raadsperiode ligt het accent bij de drie decentralisaties: werk, zorg en jeugd”, realiseert Nijsten zich. Hij blijft zich daarnaast sterk maken voor de Beekse gemeenschap “Naast deze grote uitdagingen in het sociale domein, ga ik me onder andere inzetten voor de leefbaarheid in de Beekse kernen. Een thema dat voor huidige en toekomstige Beekse burgers, ondernemers en verenigingen steeds belangrijker wordt.”