zoeken

Het laatste nieuws van
Progressief Beek

Progressief Beek feliciteert Guido Veugen en Pascal Vroonen!

woensdag 27 november 2013

Gisteravond heeft burgemeester Ralf Krewinkel Guido Veugen van Slagerij Veugen uitgeroepen tot Beekse ondernemer van het jaar 2013 tijdens een netwerkavond voor ondernemers in uitgaanscentrum Mondial. Daarnaast is voor de tweede keer ook een Aanmoedigingsprijs uitgereikt voor de meest veelbelovende startende ondernemer. Deze prijs ging naar Pascal Vroonen van Pascal Vroonen Groente, Fruit en Smakelijkheden te Neerbeek. Progressief Beek feliciteert beide ondernemers met deze prachtige prestatie in 2013 en wenst hen alle goeds voor de komende jaren.

Beekse ondernemers konden zelf een ondernemer voordragen voor de beide titels. Een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van de ondernemersverenigingen in de gemeente Beek, heeft uit deze voordrachten een aantal genomineerden geselecteerd. Op basis van gesprekken met de genomineerde ondernemers heeft de jury vervolgens de winnaars geselecteerd.

Stan Nijsten, lijsttrekker Progressief Beek, reageert enthousiast op de verkiezing van beide ondernemers: “Guido Veugen heeft in tijden van recessie gedurfd te investeren in een nieuwe vestiging op de markt. Zijn successen binnen en buiten het Beekse worden met deze prijs terecht beloond!. Ik ben eveneens heel blij voor Pascal Vroonen en de Neerbeekse gemeenschap. Ondernemen in kleinere kernen is niet gemakkelijk, maar wel absoluut haalbaar. Neerbeek bewijst dat en daar mag de gemeente Beek trots op zijn.”

Benieuwd naar de filmpjes van 6 genomineerde ondernemers? Ga dan naar www.belevend-beek.nl.

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.