zoeken

Het laatste nieuws van
Progressief Beek

Het laatste nieuws

Lijstvolgorde verkiezingen is bekend

zaterdag 18 november 2017

Tijdens de ledenvergadering van afgelopen dinsdag 14 november heeft Progressief Beek de top-7 van haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 vastgesteld.

Lees meer

In derde termijn: Begroting Raad November

maandag 6 november 2017

De vergadering handelde over de vaststelling van de programmabegroting 2018-2022. Aangezien het de laatste van deze raadsperiode is zijn we wat later begonnen dan gebruikelijk; niet om 16:00 maar om 19:00 uur. Normaliter is dat een raadsvergadering om een vrij brede oriëntatie op de politieke ontwik…

Lees meer

De stand van zaken op Maastricht Aachen Airport

maandag 30 oktober 2017

Het vliegveld is in beweging, en dat doet hier en daar wat (fijn)stof opwaaien. Reden genoeg voor ons om bij te dragen aan de discussie, want wat is er nu gaande en wat vindt Progressief Beek daar eigenlijk van?

Lees meer

In derde termijn: Raad September

maandag 2 oktober 2017

Voor deze vergadering staan er wel 22 agendapunten op de lat. Dat beloofde dan ook een stevige vergadering te worden, en dat werd het. Gelukkig konden we na het afhandelen van de hamerstukken gelijk door met agendapunt 14. Dat betrof een initiatiefvoorstel vanuit de raad om ondersteuning te geven aa…

Lees meer

Eric Heitzer Lijsttrekker Progressief Beek

woensdag 27 september 2017

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Progressief Beek is Eric Heitzer gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Lees meer