zoeken

Het laatste nieuws van
Progressief Beek

Het laatste nieuws

In derde termijn: Raadsvergadering Nummer 400

zaterdag 23 april 2016

Tijdens deze 400e raadsvergadering van Beek mochten wij als eerste ons nieuwe raadslid Maurice Weusten ontvangen. Hij neemt de plaats in van Herman van Rens. Het waren slechts twee echte agendapunten, maar het bleek uiteindelijk toch een hele lange zit te zijn alvorens we met ons nieuwe raadslid het…

Lees meer

Een nieuw raadslid: Maurice Weusten

vrijdag 15 april 2016

Een nieuw gezicht namens Progressief Beek in de raad, maar wie? Tijd voor een voorstelrondje dus, wie is Maurice Weusten?

Lees meer

Progressief Beek zet in op elektrisch rijden

woensdag 13 april 2016

“De ontwikkeling van de laadinfrastructuur blijft dus achter bij de groei van het aantal elektrische voertuigen” Aldus gedeputeerde Prevoo (SP). Tijd voor actie dus.

Lees meer

Afscheid Herman van Rens

dinsdag 29 maart 2016

Afgelopen donderdag was het dan zover, na 10 jaar dienst in de Raad (en tegen de 40 binnen PB) en op zijn 70e verjaardag nam Herman van Rens afscheid als volksvertegenwoordiger. Charles Willems nam het woord om Herman nog eens mee te nemen langs memory lane, die bijdrage leest u hier.

Lees meer

In derde termijn: Kernenbeleid

vrijdag 25 maart 2016

Gisteren ging het over het kernenbeleid. Onze stellingname in eerste termijn was helder. Op de voorgestelde manier bereiken we niet de transformatie die nodig is. Daar is veel meer voor nodig dan een procesondersteuning en de vrijblijvendheid die nu uit de nota spreekt.

Lees meer