zoeken

Het laatste nieuws van
Progressief Beek

Het laatste nieuws

Buslijn 92 voortaan tussen Beek en Spaubeek

woensdag 30 oktober 2013

Buslijn 92 gaat vanaf begin 2014 rijden tussen Beek en Spaubeek. Dat heeft een woordvoerder van Veolia bevestigt. Daarmee komt er eindelijk resultaat voor de voortdurende lobby van BBB-NDB en Progressief Beek om een directe busverbinding tussen Spaubeek en Beek te realiseren.

Lees meer

Startsein voor duurzame wijk De Beekse Bron

zaterdag 19 oktober 2013

De gemeente Beek heeft de eerste concrete stappen gezet voor de bouw van Limburgs eerste 'wijk van de toekomst'. Op het terrein van de voormalige LTS Groenewald in de wijk Proosdijveld worden 35 duurzame, energieneutrale koop- en huurwoningen gebouwd. In een duurzame en openbare ruimte, met onder me…

Lees meer

Jacht op jonge kiezers in Beek

maandag 14 oktober 2013

Jongeren en verkiezingen. Een lastige combinatie, volgens de gemeente Beek. Toch wil burgemeester Ralf Krewinkel alles in het werk stellen om ook de jeugdige Bekenaar naar de stembus te trekken, komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014.

Lees meer

Bewonerskrant gelezen?

zondag 6 oktober 2013

Afgelopen week brachten alle leden van Progressief Beek onze bewonerskrant rond in de hele gemeente Beek. Met deze bewonerskrant houden we u twee keer per jaar op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in de gemeente Beek. In de editie van oktober las u onder andere over de vernieuwing in de zorg,…

Lees meer

Stan Nijsten te gast bij L1LT

vrijdag 4 oktober 2013

Gisterenavond was onze kersverse lijsttrekker Stan Nijsten te gast bij L1LT. Stan sprak samen met CDA-collega Mark Meijer (Kerkrade) over jonge lijsttrekkers en jongeren in de politiek en zijn persoonlijke ambitie.

Lees meer